Het snelste taxibedrijf in oostende
en omgeving… 059 32 08 08

Taxi boeken

Wil u een taxi boeken in Oostende? Neem dan hier contact op met Oostendse Taxi Onderneming (OTO), een bekend taxibedrijf met jarenlange ervaring en een betrouwbare service. Bij ons krijgt u de dienstverlening die alleen een echt familiebedrijf kan geven.

Snelle en flexibele service

Oostendse Taxi Onderneming heeft het vertrouwen van tevreden klanten in de ruime regio rond Oostende. Zowel particulieren als zakenmensen zijn enthousiast over de snelle, flexibele en kwaliteitsvolle service. We willen elke klant een aangename rit bezorgen en met een fijn gevoel laten uitstappen.

Neem nu hier contact op

Oostendse Taxi Onderneming beschikt over zes taxi’s. U kan minibusjes en monovolumes boeken aan hetzelfde taxitarief. We doen bovendien ons uiterste best om zo snel mogelijk een taxi te sturen. Onze goed opgeleide en vriendelijke chauffeurs zorgen er voor dat u tijdig en veilig op uw bestemming geraakt. Bekijk zeker de pagina over wetgeving en nuttige links. Hebt u nog vragen? Of wil u graag meteen een taxi boeken? Neem dan hier contact op. Wij plannen uw rit meteen in!